Smeštaj

 
 

Dom za stare “Vitae Residence” poseduje 18 soba i 3 apartmana. Ukupan kapacitet doma je 46 korisnika. Sve sobe su luksuzno opremljene. Sobe staračkog doma Vitae Residence imaju odvojeni trpezarijski deo koji korsnici mogu koristi po potrebi. Pored svega navedenog svaka soba poseduje medicinske električne krevete sa dekubitalnim dušecima koji su posebno pogodni za polupokretne ili nepokretne osobe. Sve sobe su opremljene najsavremenijom opremom za protivpožarnu žaštitu, kao i sa SOS tasterima za pozivanje medicinskog osoblja.

Privatni starački dom Vitae Residence predstavlja pravi izbor za stanovnike Vračara, Palilule, Senjaka, Dedinja, Voždovca, Banjice, Konjarnika i ostalih delova Beograda jer se nalazi u mirnom delu Beograda okružen bogatim zelenilom i blizinom parka Šumice. Konforan smeštajaj je ono što ovaj dom izdvaja od svih ostalih staračkih domova kao i smeštajni kapaciteti koji su namenski građeni po ugledu na inostrane staračke domove.

 

 

Dom za stare “Vitae Residence“ je namenski građen dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu. Svojim arhitektonskim rešenjima svrstava se u LUX kategoriju domova za stare. Starački dom se nalazi u Strumičkoj ulici br 39-41. Ovaj deo Voždovca iako spada u urbani deo prestonice predstavlja mirnu zonu za naše korisnike. Pročitajte više

Dom za stare “Vitae Residence” poseduje 18 soba i 3 apartmana. Ukupan kapacitet doma je 46 korisnika. Sve sobe su LUX opremljene. Sobe imaju odvojeni trpezarijski deo koji korsnici mogu koristi po potrebi. Pored svega navedenog svaka soba poseduje medicinske električne krevete sa dekubitalnim dušecima veoma pogodnim za polupokretna ili nepokretna lica. Sve sobe su opremljene najsavremenijom opremom za protivpožarnu žaštitu, kao i sa SOS tasterima za pozivanje medicinskog osoblja.

  • Jednokrevetne sobe
  • Dvokrevetne sobe
  • Apartmani

Pored soba, korisnicima doma za brigu o starima Vitae Residence su na raspolaganju i dodatni sadržaji:

  • Dnevna soba
  • Dvorište
  • Kuhinja